Vaihto- ja palautusehdot

Kaikilla asiakkaillamme on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli toimituspäivästä on kulunut yli 14 vuorokautta, vaihto- ja palautusoikeus on päättynyt. 

Alla olevat ohjeet koskevat sekä vaihtoa että palautusta. Ole aina yhteydessä asiakaspalveluun ensin tällaisen tilanteen sattuessa.

Ennen tuotteen vaihtoa tai palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@kissatarvike.com), niin tarkistamme vaihto-/palautusoikeuden sekä annamme toimintaohjeet.

Kun olet saanut vahvistuksen palautukselle asiakaspalvelustamme, voit palauttaa tilauksen. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite), tilinumerosi sekä tilauksen kuittikopio tai kopio kissatarvike.com tilausvahvistuksesta. Valokuva kuitista tai tilausvahvistuksesta riittää kopioksi.

Vastaanotettuamme palautuksenne, saat ilmoituksen sähköpostiisi palautuksen vastaanotosta sekä siitä, onko palautus suoritettu hyväksyttävästi. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.  

Jos tuotteeseen syntyy muunlaisia jälkiä kuin mitä tavaran luonteen, ominaisuuksien tai toimivuuden toteamiseksi tarvitaan, asiakas on vastuussa tavaran arvon alenemisesta. T:mi Mira Leskisellä on oikeus periä tavaran arvon alenemista vastaava summa, jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt. T:mi Mira Leskinen voi kieltäytyä kokonaan palauttamasta maksamaasi summaa, jos tavara on muuttunut käyttämisen vuoksi myyntikelvottomaksi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta/väärästä tuotteesta tulee tehdä asiakaspalveluumme viipymättä vastaanotettuanne tilauksenne kuitenkin viimeistään 14 vrk kuluessa. Mikäli paketti on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio asiakaspalveluumme.

PALAUTUKSEN POSTIKULUT

Asiakas on vastuussa palautuksen postikuluista. Maksat palautuskuluja saman verran kuin tilauksen lähetyskuluja.

PAKETIN NOUTAMATTA JÄTTÄMINEN

Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Lunastamattomasta paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset. 

Jos tilaamasi paketti palautuu meille noutamatta jättämisen vuoksi, palautetaan siinä olevat tuotteet myyntiin 6kk säilytyksen jälkeen. 

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Tilauksen peruuttamisesta veloitamme käsittelykulut 10€.

PALAUTUSOHJEET

Tarkemmat vaihto- ja palautusohjeet saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kissatarvike.com

Palautusosoite:
T:mi Mira Leskinen
Mestarintie 1
78200 Varkaus